NeoBux - Jedan od najstarijih PTC sajtova

Neobux je jedan od najstarijih PTC sajtova koji su opstali na sceni duže od tri godine. To je za svaku pohvalu. Za ovaj sajt vam sigurno garantujemo!
Referale možete nabaviti tek nakon mesec dana registracije na sajtu i nakon 200 posećenih oglasa. To je razlog zašto do sada nismo pretstavili NeoBux. Neobux nažalost isplaćuju frakciju centa i prava zarada se krije u iznajmljivanju referala. Ukoliko ne možete da nabavite referale, onda nema svrhe posećivati ovaj sajt. Takođe je i ulaganje poželjno, pročitajte NeoBux forum (sekciju za Ex Yu područje) i videćete da ima dosta članova koji su zaradili ogromne sume novca...

STATISTIKA:
Naziv sajta: NeoBux
Zarada po kliku: $0.001 - 0.015
Broj oglasa: Varira, preko 10 dnevno
Broj direktnih referala: 30 za standardne korisnike
Minimalni iznos za isplatu: $2
Načini isplate: PayPal, AlertPay, Neteller
Čekanje na isplatu: INSTANT
Sajt je takođe uveo i novi, dodatni sistem profitiranja, NeoPoints koje možete iskoristiti za kupovinu referala ili upgrade-a ili bilo čega drugog u sklopu NeoBux sajta. Zato je bitno da nabavite "GOLDEN" članstvo i da vam se poveća zarada po vašem kliku a i kliku referala. Ukoliko uložite malo vremena u NeoBux, može se dobro profitirati. Ovim svega ovoga takođe je i razvijen NeoBux toolbar na kom možete biti obavešteni o trenutnom broju reklama na vašem NeoBux nalogu, o vašem iznosu novca i slično.