SCNET biznis

SCNET biznis mogućnost je po mnogo stvari revolucionarna. Do sada su sve mogućnosti dodatne zarade bile vezane za promiđbu i prodaju nekih proizvoda i usluga, bez obzira da li je to kozmetika, dodaci ishrani, sredstva za održavanje higijene, krediti, osiguranja itd. Dakle, svi imaju svoje proizvode ili usluge, a sada nam dolazi nešto novo!!!

 To je jedna revolucionarna ideja nazvana SCNET, koja nema svoje proizvode, već sve ono što mi svakog dana kupujemo, od hrane i cigareta, preko goriva, odjeće, obuće, tehnike, odlasci u restorane, pizzerije, usluge frizera....., može biti predmet zarade. Nikome se ništa ne prodaje, a zarađuje na temelju svega što svi ionako svaki dan i/ili povremeno kupujemo i koristimo.
 ScNet® je udruženje koje udružuje kupce i trgovce u jednu jedinstvenu potrošačku mrežu, na obostranu korist. Koliko košta učlanjenje? Ništa! Samo se upisati u formular registriraj se.

BESPLATNA REGISTRACIJA na: www.scnethrvatska.com

scien_kartica-1--1-.jpg
 Ovo je jedina kartica sa kojom sve što kupujemo imamo povrat novca-od 3%-26%
              
Druge kartice prave samo troškove a ne zaradjuju


Samo u Madjarskoj, prethodniku SCneta bilo, od kud je ideja preuzeta i provjerena  450.000 potrošača i preko 17.500 firmi .


    Velikom brzinom širi se na sve Europske države uključujući i našu državu.

REGISTRACIJA ZA SCNET KARTICU JE BESPLATNA-Nema mesečne niti godišnje članarine
  •  

       scien_kartica-1--1-.jpg
    Za sve što kupujete po trgovinama od prehrane,tehnike,goriva,namještaja,automobila i.t.d. _imate povrat novca od 3%-30%-UČLANITE SE BESPLATNO I ZA SVE ŠTO KUPUJETE VI_KOGA UČLANITE _KOGA SU UČLANILI KOJE STE VI UČLANILI DOBIVATE PROVIZIJU
  • Ovde se mogu UČLANITI svi iz- HRVATSKE,SRBIJE,SLOVENIJE,BOSNE,MAKEDONIJE i CIJELE EUROPE i vi možete učlanjivati svoje poznanike u svim državama. BUDITE MEDJU PRVIMA-Potrošačko društvo raste svakog dana nevjerojatnom brzinom i zato svakog dana imamo sve više trgovina i velikih lanaca u kojima možemo kupovati uz ove povrate novca.

  • Ovo je idealna prilika i za vlasnike firmi jer i one kupuju a ako imaju neku robu ili usluge moći će da sklope ugovore o rabatu sa ScNet i tako dobiti nas potrosače da kupujemo kod njih ili da koristimo njihove usluge.Ovo je idealna prilika za povecanje  prometa. Prvo se registrira vlasnik, a onda uključi svoju firmu na sebe.
     
    Besplatno se REGISTRIRAJTE u naše potrošacko društvo!   
    Ovo je genijalan način kako da ZARADIMO od svega što trošimo od kupovine (prehrane,goriva,tehnike,kozmetike, automobila...,   razne usluge itd.) i zaradimo od  kupovine svih poznanika kojima smo omogućili da sve ono što su ionako kupovali, kupuju to poprilično povoljnije i još na tome zarađuju.
    Riječ je o udruženju potrošača u koje se možete registrirati besplatno, nikome ništa ne prodajete, nema obaveznih kupovina, a pri tome možete dobivati popuste kod naših firmi partnera!

Pošto je ovo udruženje potpuno novo i širi se iz Madjarske koja bila s preko 460.000  članova i preko 17.500 firmi partnera, a mogu se registrirati potrošači iz Srbije ,Hrvatske,Slovenije,Bosne i šire regije, imamo priliku i da dosta ZARADIMO sa malo dodatnog angažiranja. Samo prenoseći informaciju a ne prodajući ništa. Preko Madjarske do Srbije u kojoj je SCnet krenuo 01.02.2010. širi se na sve zemlje.

Zarada se dobiva od firmi partnera koje daju rabate našem potrošačkom društvu od 3- 30 i više % i dijeli se nama potrošačima

I prije nego što se ScNet registrira kod nas prije nego što se trgovine registriraju, već od danas možemo početi dosta  zarađivati jer postoji više načina zarade. To znači da i bez kupovine robe možemo početi zaradjivati.
.scnet-slika-1.jpg




Kada dostignete 6 nivo u karijeri uz veliku zaradu  na raspolaganju od ScNet-a dobivate skupi auto u vrijednosti od cc 80.000 € i dodatak novca za svoj office i sekretaricu.Zato požurite jer ste medju prvima. Vi to možete?

Registrirajte se odmah zato što ćete se uključiti prije ili kasnije jer će to uskoro biti popularan sistem kupovanja,a što se prije uključite i počnete stvarati svoju mrežu potrošača imate šansu više i lakše zaradjivati što znači i bolje živjeti.


Internacionalna Registracija  Kada otvorite formular za registraciju ispunite ga i registrirajte se:
Odmah nakon registracije na Vaš E-mail stže vaš ID broj na koji možete registrirati svoje članove


        NA OVOM WEBU ispod registrirajte se i kada se otvori kliknite  REGISTRIRAJTE SE:
                                              www.scnethrvatska.com




                             Potvrdu o registraciji dobivate na svoj e-mail  koju trebate potvrditi


Načini zarade

Čim kupimo robu ili uslugu ScNet uzima sebi samo 1 %

 i ostatak daje nama

Za sve što kupujemo mi imamo zaradu od kupljenog iznosa 1 %

za sve što kupuju direktni imamo od njihove kupovine zaradu 0,5%

za sve sto kupuju indirektni imamo od njihove kupovine zaradu od 0,5 %

za sve sto kupuju inindirektni od njihove kupovine imamo zaradu 0,5 %

za sve sto kupuju ininindirektni od njihove kupovine imamo zaradu 0,5 %

OVO JE SAMO JEDAN OD NAČINA ZARADE A IMA IH VIŠE
    Ako mi obavjestimo i uključimo samo 10 naših poznanika =    10
    Njih 10 neka svaki uključi samo po 10 svojih poznanika     =   100
    Njih 100 neka uključi svatko samo po 5 svojih poznanika    =  500
    Njih 500 neka uključi svatko samo po 2 svoja poznanika   = 1.000   -------------------------------------------------------------UKUPNO:      1.610
    Njih 1.610 neka potroše mjesečno samo po 100 eura = 161.000 eura
    161.000 eura x 0,5 % = zarada 805 eura mjesečno i to svaki mjesec

plus zarada od ostatka rabata (iz tog dela proizlaze najveće i najviše oblika zarada u SCnetu)

što znači iz ovog dolje primjera gdje firma partner daje rabat 10 %
 10 % minus gore već podijeljenih 4,0 % ostaje jos 6,0 % i tih 6.0 % (resto rabat) dijeli se na drugi način. U "ostatku popusta" se kriju i najveća zarada i najviše oblika zarade. Sa svega par ljudi kreću i ozbiljne zarade.

 Iz OSTATKA POPUSTA (budući je to i najveći dio popusta) proizlazi 70 do 80% zarada u SCnetu pa se na taj dio treba fokusirati . Sistem nam omogućava i da prvo zaradimo novac, a onda kupujemo što god hoćemo i trebamo.

 Kako se rasporedjuje ovaj povrat novca od resto (ostataka) rabata najbolje da poslušate na web konferenciji uživo koja se održava svaku vecer u 18 sati (osim nedjelje)
 http://www.hotconference.com/conference,31828114